Panevėžio miesto dailės galerija kartu su Latvijos Daugpilio miesto savivaldybe įgyvendino projektą „Tarpvalstybinė lojalumo programa kultūrai ir turizmui skatinti“, finansuojamą Europos Sąjungos lėšomis.

Vykdant projektą buvo sukurta Regioninė lojalumo programa ( RLP)„Go4bonus“, kuri mobiliosios programos pagalba  skatina turistus lankyti Panevėžio regiono ir Daugpilio savivaldybių kultūros bei turizmo objektus.

Programą „Go4bonus“ mobiliajam telefonui galima parsisiųsti iš el. parduotuvių.  

 Informaciją, kaip pradėti naudotis programa, ką galima aplankyti, kokių naudų gauti, lankytojai ras RLP tinklapyje https://lt.go4bonus.daugavpils.lv ir mobilioje programoje „GO4bonus“.

Panevėžio mieste programoje dalyvauja Panevėžio miesto dailės galerija ir Panevėžio kraštotyros muziejus. Galerija regioninės lojalumo programos „Go4bonus“ dalyviams siūlo 50% nuolaidą visų savo padalinių (Dailės galerija, Keramikos paviljonas, Fotografijos galerija) parodų lankytojo bilietui, o muziejus – 50% nuolaidą muziejaus ekspozicijų lankytojo bilietui.

Atvykę į turizmo objektą, lankytojai „GO4bonus“ programos pagalba nuskenuoja įstaigos QR kodą ir tuomet turi galimybę pasinaudoti siūloma nuolaida.