Vaikai su tėveliais, seneliais, vyresniais broliais ir sesėmis kviečiami apsilankyti galerijoje ir dalyvauti edukacinėse kūrybinėse programose.

Kovo 16 d. (šeštadienis) 11 val. – edukacinė kūrybinė monotipijos programa.

Būsite supažindinti su monotipijos galimybėmis ir šia spaudos technika kursite abstrakčius paveikslus: liesite akvarele ant stiklo ir darysite atspaudus. Tereikės nuvalyti nuo stiklo dažus ir vėl bus galimą kurti visai kitokį spalvinį vaizdą. Kiekvieną kartą – skirtingas kūrinys! Vėliau šiuos darbus galėsite įsirėminti ir pasikabinti namuose arba kam nors padovanoti. Galima juos karpyti, lankstyti ir panaudoti kaip atvirukus.

Kaina suaugusiajam 6,00 Eur, vaikui 2,00 Eur. Registracija el. p. edukacija@arspanevezys.lt

Vietų skaičius ribotas.

 

Kovo 23 d. (šeštadienis) 11 val. – keraminio angelo lipdymas.

Užsiėmimo metu sužinosite, kad yra įvairių molio rūšių, o akmens masė, kurioje yra malto šamoto grūdelių, – viena iš jų. Patirsite šio balzganos spalvos molio privalumus lipdydami angelo figūrėlę. Ją dekoruosite raižymo būdu arba reljefinėmis detalėmis. Ar angelas bus besišypsantis, ar svajingas, ar globėjiškas – tai priklausys tik nuo jūsų. Kuo daugiau savo kūrybinės energijos į kuriamą darbą sudėsite, tuo labiau jis skleis dvasinę šilumą ir džiugins tuos, kurie į jį žiūrės.

Po edukacijos darbas bus išdegtas.

Kaina suaugusiajam 8,00 Eur, vaikui 2,50 Eur. Registracija el. p. edukacija@arspanevezys.lt

Vietų skaičius ribotas.

 

*Užsiėmimų metu gali būti fotografuojama ir filmuojama. Nuotraukos ir vaizdo įrašai gali būti naudojami galerijos veiklos viešinimui socialiniuose tinkluose, internetinėse svetainėse, spaudoje ir kt.