Sausio 28–30 dienomis Panevėžio miesto dailės galerija dalyvaus tarptautinėje turizmo parodoje „Adventur“, vyksiančioje Vilniaus parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Šių metų parodos šūkis „Keliaukime vėl!“, tad galerija kvies atvykti į Panevėžį ir giliau pažinti vizualųjį meną, o panorus ir patiems pasinerti į kūrybinį procesą – dalyvauti edukaciniuose kūrybiniuose užsiėmimuose.

Taip pat galerija pristatys naujus suvenyrinius ženkliukus ir spaudinius – atvirukus, knygų skirtukus, kuriuos sukūrė dizainerė Rita Raziūnaitė ir dailininkas Ramūnas Grikevičius.

Galerijos stendą lankytojai ras 3-čioje salėje, numeris 3.42a.

Parodoje „Adventur“ galerija dalyvaus vykdydama Europos Sąjungos lėšomis finansuojamą projektą „Tarpvalstybinė lojalumo programa kultūrai ir turizmui skatinti“.

Praėjusių metų pabaigoje Panevėžio miesto dailės galeriją pasiekė džiugi žinia – Nacionalinės turizmo skatinimo agentūros „Keliauk Lietuvoje“ inicijuotame Lietuvos turistinių vietovių patrauklumo vertinimo tyrime, muziejų, dvarų, pilių ir kitų lankomų objektų kategorijoje, galerija įvertinta pirma vieta ir paskelbta siektinu pavyzdžiu.